Wednesday, August 20, 2014

[1] Masjid Naza

Woah, kagum gila dengan masjid ni. Aku tak tau kewujudan masjid ni sebelum amir n nadraaiyad introduced kat aku. Biasanya sebelum pergi kelas iMuslim Raheeq Al Maqtum, akan maghrib di Masjid Ampuan Jemaah Bukit Jelutong. Sejak kawan introduced, saje lah jejakkan kaki. Serius smart masjid ni, design dia, xnampak macam masjid! macam kedai pameran2 kereta, yelaaaa sebab katanya masjid ni NAZA group yang punya.

Ada beberapa kawan kata, before perlawanan bola sepak, sebab masjid ni dekat ngan stadium Shah Alam, boleh tengok dua penyokong negeri berlainan solat bersebelah sebelahan, now that's awesome.

Post a Comment