Wednesday, August 20, 2014

[2] Macam Lalang

Lepas beberapa minggu, aktifkan fb balik. Here's my reason.

1. Ada member yg xde no phone nak maklumkan wedding, event, etc.
2. Beberapa groups yang aku ketuai dalam fb 'tertutup' sebab xde admin lain dlm group.
3. Most games yang aku main, Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach semua link kat fb, nak compete dengan kengkawan xboleh.

Tapi aku still hidden kan apps fb kat hp aku. Just bukak bila ada notification dari best friends aku, dak2 noobies, dengan page2 yg aku subscribe untuk terima notification macam iMuslim, etc.

Cuba untuk tak bukak news feed. Masih belum gagal :D

Post a Comment