Sunday, August 24, 2014

[6] Trust

" Jangan percaya pada orang yang ambik masa berejam lamanya nak balas sms balik, tapi bila kau keluar dengan dia, hp dia sentiasa ada kat tangan "

Well, as for me lah kan. When i'm going out, hp aku memang akan sentiasa kat tangan. main games, tweet, dengar lagu, whatsapp, apa2 lah. Tapi bila aku kat rumah, hp usually campak ntah ke mana. Coz the technology switch from phone to laptop/tablet/pc/tv,etc. I'd find my phone only when i feel like texting my friends, purchase a movie tickets perhaps. Itulah masanya aku guna untuk reply kalau ada orang sms/whatsapp,etc. Kalau benda se-simple ni boleh hilang trust, I've got nothing to say to you ;)
Post a Comment