Friday, August 29, 2014

[7] Engagement

Okay, first of all. Don't get me wrong. Tu jari tah siapa2 aku google aja. The things is, lately aku banyak sangat layan movie romantic comedy, well, i need to do something in front of my pc since dah lama tak berdota or berfb, kan?

Latest, The 5 Year Engagement. Lovely. Interesting storyline. Ok, get back to this engagement thing. Fuuuhh, cemana nak mula eh.. Okay, actually dah terfikir pasal bertunang around 2011 lagi, kisah lama, don't want to remember about that. Since know this one girl, and i'm assure she's the one, after few month berkenalan, aku beranikan diri untuk bertanya dan merancang untuk pergi peringkat lebih daripada seorang kawan, which was, bertunang. Belum lagi jadi tunang sesiapa, time's will tell. okay? Make du'a for me :)

Sebenarnya bukan apa, unit tempat aku kerja sekarang, 70% masih muda remaja, dan dalam 50% dari mereka, currently tengah bertunang / akan berkahwin tak lama lagi. Dan mostly, dari hari ke hari, benda yang akan aku dengar, persiapan untuk tunang, persiapan untuk kahwin, itu ini, this and that. Fuhhh, banyak jugak preparation dia ya? I just hope (InsyaAllah) mine will not be that difficult. I want to be as simple as it could be, but still looks nice. Amin.

Allright. peace yo!
Post a Comment