Monday, September 08, 2014

[12] High Blood Pressure

8/9/2014. MC lagi. Wah, 2014 ni banyak betul penyakit datang. Aku ingatkan darah tinggi dah tak ada. Dulu makan ubat dah reda, rupanya doc kata kena makan ubat tu selalu. Tak boleh stop dah. Makan untuk cegah penyakit susulan yang lain. Adeh.

It's true, tahun 2014 ni macam2 penyakit dapat. Tak jaga makan, kesihatan pun terabai. Dengan takdenya senaman ngan penjagaan makanan, semua benda aku bedal. Tak boleh jadi ni.

I miss being healthy.
I will get healthy.
I will gain my stamina back.
I will.
I will.
I will.

" Orang muda sekarang ni makan macam2, senanglah nak dapat penyakit macam2 " - Doktor Mansor.
Post a Comment