Saturday, September 13, 2014

[13] Need You Now

Really need this job.
Akan cuba yang terbaik masa interview nanti. Tak kisah la diorang nak pakai berapa ramai, itu tak mematahkan semangat aku. Yang penting, datang temuduga.

1st time temuduga dengan SPA ni. Hopefully it turns out well. Sebenarnya nak permanent job je. Tak kisah kat mana pun. Plus, not really sure sambung kontrak ke tak Dis 2014 ni.

Bukan apa, chuak sebab kedatangan tahun 2014 ni tak berapa nak memberangsangkan. 15 hari amek cuti, 11 hari daripadanya Emergency Leave, dan 13 hari cuti sakit. Aku tak sedar, lepas dapat statistik baki cuti, baru tahu. Yeap, 2014 not a really good year for me. Dugaan sakit satu badan. Pray for me.
Post a Comment