Tuesday, December 23, 2014

[21] Fatigue

This place is sort of diaries. Kita takkan ingat the whole year apa benda yang jadi pada diri kita. We gonna slowly forget about it. So mana yang rasa macam aku nak ingat, aku blog-kan. Hence, about fatigue.

I'm not really sure. Lately penat penat yang amat. Stamina takda. Kat office, pagi tidur petang tidur. malam pun tidur awal lagi. Don't know why.

Last week pergi seminar transformasi diri. main reason aku nak jumpa / dengar cerita perubahan addam chandran, aka boss/ member kat P&G dulu. ada pm fb dia. eventhough tak dapat jumpa, tapi cerita penghijrahan dia was awesome. termasuk fara fauzana, cerita yg dia nak dikejutkan pukul 3 pagi dan 4.49pagi tu sumpah terbaik. And, heliza helmi comel gila. teringat aku telatah si dia ;)

pergi balik merempit sorang ke UKM bangi. pergh jauh bhai. motor pun macam nak semput jalan jauh sangat. al maklumlah kereta rosak manjang huhu. balik redah hujan selebat2nya plak. nasibla sampai rumah dengan selamat.

It's been an experience. bukan selalu g seminar ni sorang2. selalu ada la gak member teman. hihi. layankan aje la. sekarang dok layan HIMYM season 9. hopefully dapat abehkan before 2015! and Hobbits was awesome! sumpah best!

K goodnight

Friday, December 12, 2014

[20] Perpisahan

Erm.

Lately, terlampau banyak cerita pasal perpisahan kat sekeliling aku ni. Bukan clash couple ya. Ni tahap cerai berai laki bini. Hm, kena tau and fikir balik apa tujuan sebenar bernikah semua ni. Bukan nak bersuka2 je. Mesti ada tanggungjawab, tolak ansur dll. Aku tulis mcm aku ni ada pengalaman plak an?

Tapi tu lah, rasa sedikit takut tu ada. Kes curang, kes.. macam2 ah. Buat aku terfikir, takut jugak aku nak dirikan rumah tangga kalau tak prepare mental semua ni. Sorang sahabat aku ada cakap (dia da kahwin) "ada satu masa, memang kita akan rasa lebih baik aku membujang dari kahwin"

Fuh. sampai cemtu. 

Hey future Khairul Anuar.
Engko kalau dah kahwin nanti, engko tolong baca balik post ni.
Dan aku (26 tahun Khairul Anuar) nak engko buktikan engko tak ada langsung perasaan cenggitu.

Boleh janji?
try ah. ok night.