Tuesday, January 20, 2015

Pakej USS dari JB/Tune Hotel/M Suite Hotel/Bluewave Hotel/ Suria City Hotel/Hotel Sentral Johor Bahru/Hotel Amansari Express

Pergi USS dengan murah

Saya syorkan anda pergi ke USS dan tempat sekitarnya dengan pakej yang disediakan oleh;

FB rasmi; www.facebook.com/pakejmurahkeuss  

Instagram rasmi; www.instagaram.com/pakejkeuss

No phone dia boleh wazzap/message (013-7498252) 

Dia sedikan pakej murah pada SETIAP HARI ke pelbagai tempat dibawah dengan mudah:

1. Pakej Murah USS
2. Adventure Cove
3. Sea Aquaria Terbesar di dunia di Singapore dan 
4. Singapore City Tour (round-round singapore selama 12 jam bersama driver khas)
5. Legoland

Anda boleh pilih salah satu di atas atau kesemuanya sekali mengikut kehendak anda dan masa yang anda ada. Ada orang nak ambil Pakej Murah ke USS sahaja, ada orang nak pergi USS+Sea Aquarium sama hari atau asing hari, ada juga nak pergi Singapore tour je tapi tak nak ke USS...semua terpulang pada anda, mereka akan uruskan.

Jika ada kemusykilan message/whatsapp terus ke 013-7498252 Pn. Sarah/En.Hilmi.
1. Pakej MURAH USS: (jika berminat contact terus 0194491170)

Pakej termasuk tiket masuk USS, kenderaan pergi balik (JB-USS-JB) dan free gift 5SGD(rm13+-) voucher makan serta 5SGD (Retail Shopping Voucher with conditon) tapi free gift ni depends on availbality..kalau ada tu syukurla, kalau takda tu jgn bersedih hehe..boleh beli makanan di dalam uss dengan duit sendiri. Harga pakej ni rm205/pax untuk dewasa, rm165/pax untuk kanak2, 3tahun dan kebawah PERCUMA(jika mahukan seat untuk anak tersebut boleh beli dengan mereka special price).


Kalau taknak sekali dengan bas pun boleh....just contact them je.

Harga tiket sahaja
dewasa RM178
kanak RM140

Sila rujuk link dibawah untuk info terkini:
fb:www.facebook.com/pakejmurahkeuss
instagram: www.instagram.com/pakejkeuss



2. Pakej ke Adventure Cove:  (jika berminat msg/wassap terus 0137498252)


Tiket masuk Adventure Cove dan Kenderaan pergi balik (JB-Adventure Cove-JB).

Harga pakej rm130/pax untuk dewasa, rm110/pax untuk kanak2



3. Pakej ke Sea Aquaria: (jika berminat contact terus 013-7498252)

Tiket masuk Sea Aquaria dan Kenderaan pergi balik (JB-Sea Aquaria-JB).

Harga pakej rm130/pax untuk dewasa, rm110/pax untuk kanak2


4. Pakej ke Adventure Cove+Sea Aquaria: (jika berminat contact terus 0137498252)

Tiket masuk Adventure Cove+Sea Aquaria dan Kenderaan pergi balik (JB-Adventure Cove+Sea Aquaria-JB).

Harga pakej rm230/pax untuk dewasa, rm210/pax untuk kanak2

5. Pakej Singapore City Tour: (jika berminat contac terus 013-7498252)

Pakej termasuk 1 van/kereta khas (berdasarkan bilangan pelanggan), 1driver khas, dan 10jam perjalanan pusing Singapore (tentatif akan diberikan. boleh juga request untuk ke tempat impian anda)

Harga pakej hanya mengikut kenderaan dan bilangan peserta. Jika berminat contact terus 013-7498252 untuk pertanyaan.


Ramai sudah merasainya dan memberi testiomoni pakej ini adalah MURAH, MUDAH dan Selamat!!!!!





Sebarang pertanyaan wassap/msg 013-7498252

fb; www.facebook.com/pakejmurahkeuss
insta: www.instagram.com/pakejkeuss

Sekian sahaja review saya berkenaan dengan Pakej Perlancongan ke Singapura. Moga Semua mendapat manfaat dan pergi melancong dengan mudah dan selamat serta jimat.